Wonen in een beschermd monument: de laatste casco duplexloft beschikbaar!

Deze unieke hoekloft is gelegen aan het water met een zonnig en ruim terras en zicht op de torens van Gent. De loft is zuid en west georiënteerd en heeft een realiseerbare bewoonbare bruto oppervlakte van 230m2. De loft is casco te koop, dus je kan zelf aan de slag en ontwerpt jouw droominrichting samen met een architect vrij naar keuze. Met een hoogte tot 8 meter in de nok kan je in de loft een duplexvloer met monumentale vides realiseren. De beschermde stalen Polonceau spanten bieden hierbij een uniek creatief kader.

De loft heeft grote raampartijen en een ruim terras (30m2) aan het kanaal. Ze is erg rustig gelegen aan de kaai, die ingericht is als woonerf. Aan de overzijde van het water kijk je uit op de activiteiten van de beschermde droogdokken. Een 19de eeuwse driemaster is een regelmatige bezoeker. In de zomer zorgt de historische luifel van de loods voor schaduw en verhindert directe zonneschijn. In de winter baadt de loft in het zonnelicht.

In LOODS 23 woon je in een echt monument, met vele verwijzingen naar een rijke geschiedenis. Meer details van de loft vind je hier. Op de projectwebsite vind je informatie over het gebouw en de omgeving. Heb je interesse? Maak gerust een afspraak via het email-adres in het kader. 

Project Loods 23
Aantal 23 lofts op de eerste verdieping
Type Duplex lofts
Parking Ondergrondse parkeerplaatsen te koop
Berging Ondergrondse berging te koop
Meer informatie www.loods23.be
Adres Dublinstraat 37, 9000 Gent
Ga naar project website

Contactgegevens:


E sales@locus.be