Zonder twijfel één van de mooiste lofts van Gent. Prachtig ingericht door ARCHIV samen met de eigenaar en interieurarchitect Jo Hoeven, die vandaag furore maakt met zijn subliem ingerichte B&B in Brugge. Met zowat alle architecturale details werd rekening gehouden. Zo zijn de lichtarmaturen van het beroemde Italiaanse merk Viabizzuno. Door het ver doorgedreven gebruik van natuurlijke materialen en kleuren valt alle stress van je zodra je door de voordeur wandelt.

De ruime en open loft van 255 m2 is bijzonder smaakvol ingericht. De loft combineert ruimte, licht en kwaliteit. En is bovendien rustig gelegen aan het Voorhavenpark, in de aangename stadswijk Muide-Meulestede, net buiten Gent centrum. De loft werd kwaliteitsvol en duurzaam afgewerkt met o.a. een hoog performant ventilatiesysteem, vloerverwarming en een prachtige vloer in natuurbeton. Het karakteristieke houten dak met originele en beschermde 19de eeuwse spanten brengt een unieke sfeer die je nergens anders zal vinden. De grote ramen laten de loft in het licht baden.

De acht meter brede leefruimte, eetkamer en keuken lopen naadloos in elkaar over. Heerlijk om in deze comfortabele en gezellige woonruimte binnenkort opnieuw vrienden en familie te ontvangen! De eigenaars kozen voor een mooie Bulthaup keuken, die meteen heel wat klasse met zich meebrengt. Het keukeneiland is een echte blikvanger en huisvest een prachtig gasfornuis in inox. Dit professionele toestel van Mercury heeft bovendien twee grote ovens en biedt de juiste combinatie van kwaliteit, innovatieve vormgeving en geweldige prestaties. Keukenprinsen en prinsessen vinden hier dus alles wat ze nodig hebben!

Bij mooi weer schuif je de brede terrasdeuren helemaal open en wordt het grote terras van wel 30m2 gewoon deel van je woonruimte. Het is geen straf om hier in lockdown te zijn!

Op de eerste verdieping vind je de master ‘bedroom’ en badkamer. Het open karakter van de loft creëert hier ook een heel ruime ontspannings- of bureelruimte. Meer dan groot genoeg om op te splitsen tot extra slaapkamer en bureel. De master ‘bedroom’ connecteert met de loft door de glazen wanden waardoor karakter en licht de kamer binnenstromen. De badkamer is opnieuw een pareltje. Kwalitatieve materialen met optimale verlichting maken van de badkamer de ideale plek om te relaxen. De mooie ingemaakte kasten bieden meer dan voldoende ruimte. Ze zijn voorzien van eiken schuifdeuren en creëren een warme sfeer.

Via een kleine trap op de eerste verdieping, bereik je de 2de verdieping. Ideaal voor vrienden of familie die blijven slapen!

Bij de loft hoort ook een ruime berging, bereikbaar met de trap of lift (-1).
De loft maakt deel uit van het project LOODSEN 22 en 23, helemaal gerenoveerd tot unieke woon- en kantoorlofts. De loodsen zijn echte blikvangers en gelegen in de best bewaarde 19de eeuwse haven van Europa: De Voorhaven van Gent. Tevens ook het grootste beschermde stadsgezicht van Gent. Een brede wandel- en fietspromenade langs het kanaal Gent-Terneuzen passeert de loodsen. Bovendien wordt de groenzone aan LOODS 22 momenteel aanzienlijk uitgebreid. Vanuit je loft en vanop het ruime terras zal je absoluut genieten van deze rustige stadsomgeving. En met de fiets of openbaar vervoer sta je in 'no-time' in Gent centrum!

Type Loft + Berging
Beschikbaar Overeen te komen
Prijs verkocht
Project LOODS 22
Adres Voorhavenlaan 33B, 9000 GENT

Wil je graag meer informatie? Neem contact met ons op via sales@locus.be. We reserveren alvast een veilig bezoek van zodra dit kan. Dank voor jullie begrip!