Deze mooie, ruime loft van 206m2 is zeer smaakvol ingericht. De loft combineert ruimte, licht en kwaliteit. Rustig gelegen aan het Voorhavenpark, in de zeer aangename stadswijk Muide-Meulestede. De loft werd kwaliteitsvol en duurzaam afgewerkt met o.a. vloerverwarming en een prachtige natuurbetonnen vloer. Het karakteristieke houten dak met originele en beschermde 19de eeuwse spanten brengt een unieke sfeer die je nergens anders zal vinden. De grote ramen laten de loft in het licht baden.

De acht meter brede leefruimte en keuken lopen naadloos in elkaar over. Heerlijk om in deze comfortabele en gezellige woonruimte vrienden en familie te ontvangen! Bij mooi weer schuif je de brede terrasdeuren helemaal open en wordt het grote terras van wel 30m2 gewoon deel van je woonruimte. Kan het beter?

Het open karakter van de loft creëert op de 1ste verdieping een ruime, open master ‘bedroom’ en nog twee kleinere slaapkamers. Met de dubbele badkamer (eentje met inloopdouche en de andere met ligbad) wordt opstaan een plezier. Of blijf je liever in bed nog wat genieten van het strakke, architecturale design?  

De loft maakt deel uit van het project LOODSEN 22 en 23, helemaal gerenoveerd tot unieke woon- en kantoorlofts. De loodsen zijn echte blikvangers en gelegen in de best bewaarde 19de eeuwse haven van Europa: De Voorhaven van Gent. Tevens ook het grootste beschermde stadsgezicht van Gent. Een brede wandel- en fietspromenade langs het kanaal Gent-Terneuzen passeert de loodsen. Bovendien wordt de groenzone aan LOODS 22 momenteel aanzienlijk uitgebreid. Vanuit je loft en vanop het ruime terras zal je absoluut genieten van deze rustige stadsomgeving.

type Loft
beschikbaar Begin september
prijs Verkocht
Project LOODS 22
adres Voorhavenlaan 33B, 9000 Gent

Wil je graag meer informatie of een bezoek brengen? Neem contact met ons op via sales@locus.be. We organiseren graag een veilig bezoek, dus maximum 2 mensen per bezoek. Dank voor jullie begrip!